Minikonfirmand-undervisning i Christianskirken for 3. klasse

Til minikonfirmand-undervisning skal vi høre fortællinger fra Bibelen, rundt i kirken, op og se og høre det store orgel, se og høre kirkeklokken, synge sange og salmer, rundt på kirkegården, bygge bibelhistorier med Lego og lave meget andet spændende. Hver gang starter vi med saft og kage eller boller. Man behøver ikke at være døbt for at være minikonfirmand.

Man kan gå til minikonfirmand-undervisning 8 gange:

• Tirsdag kl. 14.00-15.45 for alle drenge i 3. klasse. Første gang er tirsdag d. 28/1 2020.
  • Torsdag kl. 14.00-15.45 for alle piger i 3. kl. Første gang er torsdag d. 30/1 2020.

Transport
Børnene bliver hentet på skolen af en voksen, som følger dem hen til kirken og tilbage til skolen igen. De børn, der selv må cykle til og fra kirken, må gerne gøre det, ifølge aftale med jer forældre. I modtager en mail med nærmere information om bl.a. transport inden første undervisningsdag.

Tilmelding Tilmeldingsfristen er fredag den 24. januar. Det er også muligt at tilmelde sig senere, hvis dit barn gerne vil være med.

Tilmelding via mail/sms til Birthe Aarestrup: birthe@chrk.dk eller mobil 2687 6989.

Send en mail/sms med:

1. Barnets navn, adresse, klasse, forældres mobil-nummer og mail-adresse.
  2. Tilsagn om, at vi må bruge/ ikke må bruge fotos af dit barn på f.eks. kirkens hjemmeside og kirkens facebook-side.
  3. Tilsagn om, at vi efter minikonfirmand-forløbet må/ ikke må sende mails til jer med nyt fra Christianskirken.

De børn, der vælger at være minikonfirmander, vil hver uge møde kirke- og kulturmedarbejder Birthe Aarestrup. Mobil: 2687 6989. Mail: birthe@chrk.dk

Spørgsmål kan til enhver tid rettes til Birthe.

Sognepræst Eva Jerg er med de fleste gange.

Børne- og kravlegudstjenester

BegivenhedDato