Sogneindsamling 2020

Sogneindsamling til Folkekirkens Nødhjælp
Søndag den 8. marts kan du være med til at gøre en forskel for klimaet og verdens fattigste. Her samler vi, sammen med 15.000 danskere og Folkekirkens Nødhjælp, ind til de mennesker, som lider allerhårdest under klimaforandringerne. Går du med, giver du livsnødvendig hjælp til dem, der står i første række, når oversvømmelser eller tørke rammer.

I Etiopien, Sydsudan og Zimbabwe sulter millioner af mennesker, fordi tørken hærger og høsten slår fejl år efter år. I Nepal, Bangladesh og Myanmar forsvinder livsgrundlaget, når voldsom regn skyller jorden væk, eller når floderne går over deres breder. Fælles for befolkningerne er, at de ikke selv har skabt de problemer, som de betaler prisen for. Folkekirkens Nødhjælp yder nødhjælp i disse lande.

Vi opfordrer alle – børn som voksne - til at gå en tur for verdens fattigste og klimaet søndag den 8. marts, når Folkekirkens Nødhjælp afholder husstandsindsamling.

”I 2019 havde vi en god indsamlingsdag i Christians Sogn, men vi håber, at endnu flere indsamlere går med i 2020. Vi står klar med lidt godt at spise til alle indsamlere, når man har gået sin rute. Sæt allerede nu et stort X i kalenderen søndag den 8. marts, så vi også i år kan sende mange penge af sted til verdens fattigste,” siger indsamlingsleder Birthe Aarestrup.

Tilmeld dig som indsamler på blivindsamler.dk eller til Birthe Aarestrup på birthe@chrk.dk eller 2687 6989.

Sogneindsamling 2019

Sogneindsamling i tørre tal

I 2019 samlede 35 indsamlere 21.674,60 kr. ind i Christians Sogn.

23 af sognet 55 ruter var dækket.

konfirmander deltog.

Det er muligt at se, hvordan det eller gik i Fredericia Kommune ved at klikke på dette link:

Tak for hjælpen! siger indsamlingsleder Birthe Aarestrup og alle vi andre.