Storm over Genesaret Sø

Placering
Sølje 8, midterste billede.
Bibelhenvisning: Markusevangeliet kapitel 4 vers 35-41
Samme dag, da det blev aften, sagde Jesus til dem: »Lad os tage over til den anden bred.« Og de forlod skaren og tog ham med i den båd, han sad i, og der var også andre både med. Og der kom en voldsom hvirvelstorm, bølgerne slog ind over båden, så den var lige ved at fyldes. Men Jesus lå i agterstavnen og sov på en hynde. Så vækkede de ham og sagde til ham: »Mester, er du ligeglad med, at vi går under?« Og han rejste sig, truede ad stormen og sagde til søen: »Ti stille, hold inde!« Og stormen lagde sig, og det blev helt blikstille. Så sagde han til dem: »Hvorfor er I bange? Har I endnu ikke tro?« Og de blev grebet af stor frygt og sagde til hinanden: »Hvem er dog han, siden både storm og sø adlyder ham?«
Salme
Holger Lissner har skrevet en salme ud fra samme bibeltekst. Michael Bojesen har lavet melodien. Klik her for at se begge dele. (linket er ikke aktivt endnu)
Mal selv (for de mindste)
Nu er det din tur til at lege kunstner. Klik her og print billedet ud. Til venstre kan du se, hvilke farver Bjørn Nørgaard har valgt. Til højre kan du selv vælge.