Film

Gennem årene er der lavet en række småfilm, der kort fortæller om kunstværket. Klik på den, du vil se.

Hør/se billedkunstner Bjørn Nørgaard fortælle om alterudsmykningen.
Du får også billeder at se fra arbejdsprocessen og ophængningen i Christianskirken:

Hør provst Børge Munk Povlsen fortælle om livet med kunstværket, og hvordan det lod sig gøre at gennemføre projektet.
Fortællingen ledsages af flotte billeder fra kirkens indre, og man kan tydeligt se det forgyldte alter, sølvlysestagerne og glasmosaikkerne:

Denne lille film på knap 6 minutter er fra 02.02.2019.
Her fortæller Bjørn Nørgaard, hvordan han forestiller sig, bronzeportalen kommer til at se ud:

Se film fra rejsegildet på det nye våbenhus.
Menighedsrådsformand Per Møller Henriksen, arkitekt Annette Billund og provst Børge Munk Povlsen taler:

Dette klip er fra indvielsen af bronzeportalen 12.01.2020 og produceret af DanmarkCTV.
Du vil høre Anne Birgitte Gammeljords (formand for Augustinusfonden) og tømrermester Mogens Ussings taler: