Guide

Du er velkommen i Christianskirken, og døren står åben hver dag mellem kl. 8 og 16.
Det er muligt at betragte Bjørn Nørgaards udsmykning på egne hånd ved hjælp af det, der er skrevet her på hjemmesiden og ved hjælp af de materialer, der ligger i våbenhuset.
Det er også muligt at bestille en guide ved henvendelse til kirke- og kulturmedarbejder Esther Jensen.
Guden vil være en af kirkens præster, kirke- og kulturmedarbejdere eller en frivillig, der er særligt uddannet i dette arbejde.
Som udgangspunkt koster det 650 kr. at have en guide til rådighed en time.
For dette beløb får man også et eksemplar med hjem af den flotte bog om "Du skal elske sin fjende" (se Salgsartikler)
Det er muligt at indgå særaftaler, hvis det f.eks. drejer sig om børn, engelske/tyske turister, eller man ønsker at høre om noget andet en kirkens kunst.
Kontakt Esther Jensen på 2167 2924 eller mail esther@chrk.dk